Over ons

Al ruim 10 jaar is Mytronics de specialist op het gebied van beveiligingssystemen. Denk hierbij aan camera bewakingsetsbeveiligingscamera’s, opname apparatuur en alarmsystemen. Door het importeurschap van diverse fabrikanten wereldwijd kan Mytronics scherp inkopen en scherp aanbieden. Dankzij de snelle levertijd en scherpe prijzen krijgen wij het keer op keer voor elkaar om klanten blij te verrassen met het assortiment en de levertijd.

Wij helpen u graag met het beveiligen van uw object door middel van een Camera Installatie Systeem en of Alarmsysteem.
Of het nu gaat om één of meerdere camera’s voor binnen en buitenshuis, uw kantoor of terrein in binnen of buitenland.

Heeft u vragen over de toepasbaarheid of functionaliteit van onze producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Contact opnemen kan via ons telefoonnummer 010-7142336, of via ons e-mailadres info@mytronics.nl.

We streven er naar om binnen één werkdag een goed en passend antwoord te hebben op uw vraag of situatie.

Wat we doen
Het verkopen en installeren van professionele beveiligingssystemen zoals camerasystemen en alarmsystemen met een eenvoudige werking. Dat onze camerasystemen eenvoudig in gebruik zijn, is natuurlijk vanzelfsprekend. Net zoals de haarscherpe beelden zowel via de app op uw smartphone als software voor de pc die op afstand te bekijken zijn.

Persoonlijk advies
Mytronics speelt in op de wensen en behoeften van de klant en beschikt over de benodigde kennis van camerasystemen en alarmsystemen. We denken dan ook graag met u mee over de mogelijkheden. Samen vinden we altijd de beste oplossing. Daarmee kunt u de volgende dag al aan de slag.

Eenvoudig aan te sluiten beveiligingssystemen
Onze camerasystemen en alarmsystemen zijn zeer gemakkelijk zelf aan te sluiten . Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van een installateur, lange wachttijden en onverwachte kosten. Heeft u toch liever dat er iemand bij u langskomt? Dan regelen wij dat voor u.

Onbeperkte ondersteuning
Bij ons betaalt u alleen voor het fysieke product. Alle ondersteuning die u nodig heeft, leveren we daar gewoon bij. Zonder contract of extra kosten natuurlijk. Voor iedere vraag kunt u bij ons terecht, wij staan altijd voor u klaar.

Voor wie we dat doen
Onze klanten zijn grote namen zoals: G-star, Aspact en verschillende discotheken, maar ook veel particulieren. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze willen een professioneel camerasysteem of alarmsysteem dat werkt.

Meer weten?

Kunt u ook wel wat hulp gebruiken in uw zoektocht naar de juiste beveiligingssystemen? Wij denken graag mee!
Bel 010-7142336 of vraag een offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag geheel vrijblijvend in uw mail.

www.camerabeveiligingrotterdam.nl

Waarom Mytronics?

beveiliginssystemen

  10 jaar ervaring

  Adviseur op locatie

  Scherpe prijzen

  Persoonlijke gesprekken

  Eigen helpdesk

  Opgeleide monteurs

  Onderhoudscontracten

  Eigen voorraad

  Eigen schowroom

Open chat
1
Hello, how can i help you?
Powered by