Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Mytronics.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het installeren van camerabeveiligingssystemen. Wij bieden diverse soorten camera’s.

Soorten camera’s

  • (HD) IP Camera’s; Deze type camera’s worden aangesloten op een bestaande of nieuw aangelegde internetnetwerk. Er wordt onderscheid gemaakt in bedrade en draadloze IP camera’s. De videobeelden en geluid wordt rechtstreeks gestreamd via het internet. Waar ook ter wereld zijn de beelden live te bekijken.
  • Dome-camera; de camera is weggewerkt in een zogeheten bol. Het is waterdicht en de camera kan vaak 360 graden gedraaid worden.
  • PoE-camera; Soms kan het voorkomen dat er geen stroomvoorzieningen aanwezig zijn voor de camera. Met behulp van een PoE (Power over Ethernet) wordt de camera voorzien van stroom via de netwerkkabel.
  • Infrarood camera; Doormiddel van een ingebouwde infrarood verlichting kan deze camera in de avond heldere beelden opnemen.
  • Cloud-camera; Een Cloud camera is een IP camera die de beelden niet opslaat in een recorder maar in de Cloud. De beelden staan op een server. De voordeel hiervan is dat de beelden bewaart blijven in de Cloud bij een defect.
  • Indoor/outdoor camera; Indoor camera’s worden binnenshuis gebruikt en outdoor camera’s buitenshuis. Het verschil zit in de stof en waterdicht eigenschappen. Outdoor camera’s zijn vaak stof en waterdicht terwijl indoor camera’s dit niet zijn.

Heeft u vragen of wilt u informatie bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag vrijblijvend verder!

Uitgelichte producten

Scroll to top